7-8 картофа, лук/стар или пресен/,
праз, пиперки пресни/каквито имате под ръка-червени, жълти, зелени/,1 домат, 4-4 с.л.олио,150 гр.сирене, 100 гр.кашкавал,6 яйца, 3 с.л.кисело мляко, сол,черен пипер, риган.
Сваряваме картофите.
Студени, ги нарязваме на филийки. В тиган запържваме лука, праза, пиперките и домата/всичко е нарязано на кубчета/с олиото.
Щом омекнат наливаме малко вода и оставаме да врат докато водата изври. Овкусяваме със сол и черен пипер . Отнемаме от огъня. Щом поизстине настъргваме сиренето и кашкавала. Използваме тава/пирекс/ 20×30.Нареждаме картофи.
с останалата смес от зеленчуците.
Разбиваме яйцата с киселото мляко.Овкусяваме със сол,черен пипер и риган. Заливаме отгоре и разклащаме тавата да да отиде навсякъде.
ГОТВЕНЕТО Е ЛЮБОВ,А ЛЮБОВТА МИНАВА ПРЕЗ СТОМАХА!












































